Uitvaartverzekeringen

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Uitvaartverzekeringenvergelijken.com is geen tussenpersoon, we bieden uitsluitend een informatieve vergelijking. Maak een geïnformeerde keuze doormiddel van een compleet en actueel overzicht!

Meer weten over de verzekeraars?

  • Neem uw bestaanden de zorg uit handen met een Monuta uitvaartverzekering. U bent al verzekerd vanaf € 1,77 p/mnd tegen goede voorwaarden. Met de uitvaartverzekering van Monuta laat u eventuele nabestaanden niet met onverwachte kosten zitten. Veel mensen vinden het vinden van een geschikte uitvaartverzekeraar lastig, er komen veel factoren bij kijken. Monuta is volgens het WUA onderzoek echter verkozen tot de verzekeraar met de meest duidelijke website!
  • Al jaren voorziet DELA een groot deel van de markt met goede voorwaarden. DELA is betrouwbaar en betrokken bij het regelen van de uitvaart. Er is tevens goede nabestaanden zorg zodat deze zich volledig kunnen richten op de verwerking van de overledene.
  • Bij Yarden kunt u elk moment van de dag geholpen worden. De uitvaartverzorger van Yarden is dan ook 24 uur per dag beschikbaar. De verzekeraar helpt u tevens met verschillende verzendsets, denk hierbij aan rouwkaarten en rouwzegels. Yarden probeert een zo compleet mogelijk aanpak te hanteren, ze willen alles graag 'in één keer' voor u regelen.
  • Nuvema heeft een groot scala aan pakketten. Als klant heeft u zelf de keuze hoe u zich wilt verzekeren. Nuvema wilt het graag persoonlijk aanpakken met een grote vrijheid voor de consument. Nuvema is voor veel mensen een onbekende verzekeraar, echter hebben verscheidene onderzoeksbureau's Nuvema beoordeeld in de top 5.
  • Northwest wilt haar consumenten graag een vrije keuze geven. Er wordt samen met de klant gekeken naar de wensen binnen het verzekerde bedrag. De verzekeraar betaald alle rekeningen zodat u hier geen omkijken naar heeft. U hoeft de kosten tevens niet voor te schieten, dit neemt Northwest op zich.